De Pre-sale is succesvol gestart

Afgelopen zaterdag is de Pre-sale van Gloed afgetrapt bij Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. De verkoopinformatie die toen is uitgereikt kun je ook online vinden bij downloads

Reserveer een woning
Vanaf de Pre-sale is het mogelijk om een Kennismakingsgesprek aan te vragen met NEXTHome (nieuwbouwhypotheekspecialist). Na afloop van het gesprek bij NEXTHome kunnen er twee uitkomsten zijn:

1. Ja met reservering
Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je neemt een resevrering op de woning van jouw keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor een resevrering zijn €3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat). Deze kosten kun je beschouwen als een aanbetaling. 

2. Ja met voorrang
Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je geeft je op als Voorrangskandidaat. Je krijgt daarmee voorrang op inschrijvers tijdens de Start verkoop zonder voorrang.

Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117/ capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222/ info@vdpanne.nl). Mogelijk staat je vraag bij veelgestelde vragen. 

Heb je vragen over het invullen van het formulier? Bel dan naar NEXTHome (0186-745772) en vraag naar Marco, Daniëlle, Miriam of Aletta. Je kunt ook mailen naar info@nexthome.eu.