PRE-SALE: 12 oktober

De Pre-sale wordt afgetrapt met de lancering bij Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Laat je tijdens het Pre-sale event informeren door onze makelaars, ontwikkelaars en hypotheekspecialisten van NEXTHome. Zij beantwoorden al je vragen en lichten project Gloed volledig voor je toe. 

Zet 'm vast in je agenda:
Datum: 12 oktober 2019
Tijd: 11.00 uur - 13.00 uur
Locatie: Leefgoed de Olifant (bij restaurant en theehuis De Dames) Groenendijk 325, Nieuwerkerk aan den IJssel

Daarnaast is het op dit Pre-sale event voor het eerst mogelijk direct een afspraak te maken met hypotheekspecialist NEXTHome voor een Kennismakingsgesprek.

In je account kun je vanaf maandag 7 oktober het formulier Voorrangskandidaat invullen. Dit volledig ingevulde formulier heb je nodig voor het Kennismakingsgesprek bij NEXTHome. Op de Pre-sale van 12 oktober kun je ter plekke een afspraak maken met één van de hypotheekspecialisten van NEXTHome.

Indien je op 12 oktober geen afspraak met NEXTHome kunt maken, dan zal NEXTHome je vanaf maandag 14 oktober telefonisch benaderen om een afspraak te maken.
Hiervoor geldt ook dat je wel vooraf het formulier ‘Voorrangskandidaat’ in je account volledig hebt ingevuld.
Let op: je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met NEXTHome

Aan het einde van het Kennismakingsgesprek kunnen er twee uitkomsten zijn:

  1. Ja met reservering
    Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je neemt een reservering op de woning van jouw keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor reservering € 3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat). Deze kosten kun je beschouwen als een aanbetaling.
  2. Ja met voorrang
    Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je geeft je op als Voorrangskandidaat. Je krijgt daarmee voorrang op inschrijvers tijdens de Start verkoop zonder voorrang.

Lees hier meer over het aankoopproces.
Heb je vragen bij het invullen van het formulier, bel dan naar NEXTHome (0186-745772) en vraag naar Marco, Daniëlle, Miriam of Aletta of je kunt mailen naar info@nexthome.eu.