Registreer je hier

Het laatste nieuws

Nieuwsberichten

Gloed is in verkoop!

In oktober zijn wij gestart met de Pre-sale van de nieuwe wijk Gloed in Nieuwerkerk aan den IJssel. De belangstelling voor de woningen in Gloed is enorm en er zijn zelfs nog maar een aantal woningen beschikbaar. Maarliefst 92% van de woningen is al gereserveerd!

Woningen zijn in verkoop
De koperscontractstukken zijn gereed en daardoor kunnen de reserveringen omgezet worden in koopcontracten. Daarmee gaan ook de 4 beschikbare woningen in de vrije verkoop.
Zie op onderstaande nieuwe 'vogelvlucht' het beschikbare aanbod

Gloed Essezoom - vogelvlucht
Beschikbare aanbod weergegeven in 'vogelvlucht' 

6,0M rijwoningen
De beschikbare woningen hebben een beukmaat van 6,00m. Dit geeft enorm veel ruimte en daardoor hebben de woningen een woonoppervlak van maarliefst 140m2! Standaard hebben de woningen 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolderverdieping.

    

Keuken verplaatsen?
Wist je dat het ook mogelijk is om de keuken te verplaatsen? Zie op onderstaande sfeerplattegrond van de begane grond hoe dit bijvoorbeeld mogelijk is.

Interesse in een woning?
Heb je interesse in een beschikbare woningen, dan kun je bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 1177 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). 

 

Al 82 procent van de woningen gereserveerd!

De Pre-sale verloopt enorm goed. Reeds 82% van de woningen is gereserveerd! 

In 2 weken tijd is al 82% van de woningen gereserveerd. De mensen met een reservering zijn allemaal bij NEXTHome langs geweest voor een eerste Kennismakingsgesprek. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op onderstaand overzicht is te zien welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn.

Het beschikbare aanbod:

  • Vrijstaande woning met een mooie ligging langs een groene strook.
  • Ruime rijwoningen met een beukmaat van 6,00m, daardoor in basis maarliefst een woonoppervlak van 140m2.
    Standaard met 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolderverdieping.


Interieur impressie van de 6,0M rijwoning

Interesse?
Als je interesse hebt in een woning in Gloed, dan raden we je aan het formulier Voorrangskandidaat in je account in te vullen. Met dit formulier vraag je een Kennismakingsgesprek aan bij hypotheekspecialist NEXTHome. Tijdens het Kennismakingsgesprek word je financiële situatie getoetst en bekeken of het mogelijk is de woning van jouw keuze te financieren. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren.

Vragen?
Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je even bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). 

74 procent van de woningen is gereserveerd

Na de drukbezochte Pre-sale afgelopen zaterdag is er kleine week verstreken en is reeds 74% van de woningen gereserveerd!  De Voorverkoop gaat enorm hard, dus wees er snel bij.

Afgelopen dinsdag is NEXTHome namelijk begonnen met de eerste Kennismakingsgesprekken. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op de homepage is te zien welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn. 

Als je interesse hebt in een woning in Gloed, dan raden we je aan het formulier Voorrangskandidaat in je account in te vullen. Met dit formulier vraag je een Kennismakingsgesprek aan bij hypotheekspecialist NEXTHome. Tijdens het Kennismakingsgesprek wordt je financiële situatie getoetst en bekeken of het mogelijk is de woning van jouw keuze te financieren. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren.

Vragen?
Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je even bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). 

De Pre-sale is succesvol gestart

Afgelopen zaterdag is de Pre-sale van Gloed afgetrapt bij Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. De verkoopinformatie die toen is uitgereikt kun je ook online vinden bij downloads

Reserveer een woning
Vanaf de Pre-sale is het mogelijk om een Kennismakingsgesprek aan te vragen met NEXTHome (nieuwbouwhypotheekspecialist). Na afloop van het gesprek bij NEXTHome kunnen er twee uitkomsten zijn:

1. Ja met reservering
Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je neemt een resevrering op de woning van jouw keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor een resevrering zijn €3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat). Deze kosten kun je beschouwen als een aanbetaling. 

2. Ja met voorrang
Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je geeft je op als Voorrangskandidaat. Je krijgt daarmee voorrang op inschrijvers tijdens de Start verkoop zonder voorrang.

Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117/ capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222/ info@vdpanne.nl). Mogelijk staat je vraag bij veelgestelde vragen. 

Heb je vragen over het invullen van het formulier? Bel dan naar NEXTHome (0186-745772) en vraag naar Marco, Daniëlle, Miriam of Aletta. Je kunt ook mailen naar info@nexthome.eu.

 

ONTDEK JE MAANDLAST

De woningen in Gloed zijn energieneutraal en gasloos. Uiteraard heeft dit ook effect op je energierekening. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek je maandlast

 

PRE-SALE: 12 oktober

De Pre-sale wordt afgetrapt met de lancering bij Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Laat je tijdens het Pre-sale event informeren door onze makelaars, ontwikkelaars en hypotheekspecialisten van NEXTHome. Zij beantwoorden al je vragen en lichten project Gloed volledig voor je toe. 

Zet 'm vast in je agenda:
Datum: 12 oktober 2019
Tijd: 11.00 uur - 13.00 uur
Locatie: Leefgoed de Olifant (bij restaurant en theehuis De Dames) Groenendijk 325, Nieuwerkerk aan den IJssel

Daarnaast is het op dit Pre-sale event voor het eerst mogelijk direct een afspraak te maken met hypotheekspecialist NEXTHome voor een Kennismakingsgesprek.

In je account kun je vanaf maandag 7 oktober het formulier Voorrangskandidaat invullen. Dit volledig ingevulde formulier heb je nodig voor het Kennismakingsgesprek bij NEXTHome. Op de Pre-sale van 12 oktober kun je ter plekke een afspraak maken met één van de hypotheekspecialisten van NEXTHome.

Indien je op 12 oktober geen afspraak met NEXTHome kunt maken, dan zal NEXTHome je vanaf maandag 14 oktober telefonisch benaderen om een afspraak te maken.
Hiervoor geldt ook dat je wel vooraf het formulier ‘Voorrangskandidaat’ in je account volledig hebt ingevuld.
Let op: je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met NEXTHome

Aan het einde van het Kennismakingsgesprek kunnen er twee uitkomsten zijn:

  1. Ja met reservering
    Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je neemt een reservering op de woning van jouw keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor reservering € 3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat). Deze kosten kun je beschouwen als een aanbetaling.
  2. Ja met voorrang
    Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je geeft je op als Voorrangskandidaat. Je krijgt daarmee voorrang op inschrijvers tijdens de Start verkoop zonder voorrang.

Lees hier meer over het aankoopproces.
Heb je vragen bij het invullen van het formulier, bel dan naar NEXTHome (0186-745772) en vraag naar Marco, Daniëlle, Miriam of Aletta of je kunt mailen naar info@nexthome.eu.

 

onze
makelaars

Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
010 450 1177


Van der Panne Makelaardij
0180 33 2222


registreer je

registreren
Praal Essezoom Instagram Praal Essezoom Facebook

bekijk de Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen