NIEUW OUD-
HOLLANDS WONEN

38 nieuwe woningen met een Oud-Hollandse uitstraling

Gloed Esse Zoom | Header home
Registreer je hier

Na Praal komt Gloed

De woningen van Praal, de vorige fase in Esse Zoom, zijn in korte tijd met succes verkocht aan hun nieuwe eigenaren. Daarom laten we je niet lang wachten en volgt nu ons nieuwe aanbod. De nieuwe wijk Gloed bestaat uit 38 nieuwe woningen met een Oud-Hollandse uitstraling.

Op een steenworp afstand van Rotterdam, in het zuiden van Nieuwerkerk aan den IJssel, woon je landelijk, riant en duurzaam. De nieuwbouwwijk Gloed ademt groen, is omgeven door water en voelt ruimtelijk aan door haar breed opgezette lanen en grote groenplaatsen. Groots wonen in Gloed in buitengewoon hoog afgewerkte, gevarieerde koopwoningen. Allen van binnen gasloos en klaar voor de toekomst. Aan de buitenkant kenmerkende details die het meesterschap van vroeger tonen met haar typisch Oud-Hollandse gevels en pittoreske elementen.

Heb je belangstelling voor wonen in Gloed?

Registreer je hier!

DE SCHOONHEID VAN GLOED

 • Energieneutraal en klaar voor de toekomst
 • Zeer goed bereikbaar en kindvriendelijk
 • Inclusief complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair
 • Inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling
 • Ruime parkeergelegenheid, vaak op eigen terrein
 • Riante tuinen met goede zonligging

RIJWONINGEN — HERENHUIZEN — TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN — VRIJSTAANDE WONINGEN

Selecteer je woning

Interactieve kaart Gloed Essezoom

×

Vloeropp.

Kavelopp.

AANBOD

Is jouw droomwoning een rijwoning in de breedte van 5.40, 5.70 of 6.00 meter, een twee-onder-éénkapwoning met garage, een herenhuis van maar liefst 7 meter breed of een vrijstaande villa? ’s Zomers genieten in de ruime tuin op het zuiden of parkeren op eigen erf? Gloed heeft het allemaal. Het is aan jou om te kiezen voor dat wat bij jou past.

Bekijk aanbod
Registreer je hier

GLOED IN ESSE ZOOM

Met grote groenplaatsen en de waterrijke, groen ademende omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel is de ruimte in de nieuwbouwwijk Esse Zoom onmetelijk. Rustig wonen en tegelijkertijd zeer centraal in de Randstad. Esse Zoom bestaat straks uit ongeveer 550 nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste vier fasen al zijn opgeleverd én fase 5 en 6 binnenkort volgen.

Bekijk locatie
Praal Essezoom video - thumbnail
Gloed Esse Zoom - play button

Nieuwsberichten

Al 82 procent van de woningen gereserveerd!

De Pre-sale verloopt enorm goed. Reeds 82% van de woningen is gereserveerd! 

In 2 weken tijd is al 82% van de woningen gereserveerd. De mensen met een reservering zijn allemaal bij NEXTHome langs geweest voor een eerste Kennismakingsgesprek. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op onderstaand overzicht is te zien welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn.

Het beschikbare aanbod:

 • Vrijstaande woning met een mooie ligging langs een groene strook.
 • Ruime rijwoningen met een beukmaat van 6,00m, daardoor in basis maarliefst een woonoppervlak van 140m2.
  Standaard met 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolderverdieping.


Interieur impressie van de 6,0M rijwoning

Interesse?
Als je interesse hebt in een woning in Gloed, dan raden we je aan het formulier Voorrangskandidaat in je account in te vullen. Met dit formulier vraag je een Kennismakingsgesprek aan bij hypotheekspecialist NEXTHome. Tijdens het Kennismakingsgesprek word je financiële situatie getoetst en bekeken of het mogelijk is de woning van jouw keuze te financieren. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren.

Vragen?
Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je even bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). 

74 procent van de woningen is gereserveerd

Na de drukbezochte Pre-sale afgelopen zaterdag is er kleine week verstreken en is reeds 74% van de woningen gereserveerd!  De Voorverkoop gaat enorm hard, dus wees er snel bij.

Afgelopen dinsdag is NEXTHome namelijk begonnen met de eerste Kennismakingsgesprekken. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op de homepage is te zien welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn. 

Als je interesse hebt in een woning in Gloed, dan raden we je aan het formulier Voorrangskandidaat in je account in te vullen. Met dit formulier vraag je een Kennismakingsgesprek aan bij hypotheekspecialist NEXTHome. Tijdens het Kennismakingsgesprek wordt je financiële situatie getoetst en bekeken of het mogelijk is de woning van jouw keuze te financieren. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren.

Vragen?
Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je even bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). 

De Pre-sale is succesvol gestart

Afgelopen zaterdag is de Pre-sale van Gloed afgetrapt bij Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. De verkoopinformatie die toen is uitgereikt kun je ook online vinden bij downloads

Reserveer een woning
Vanaf de Pre-sale is het mogelijk om een Kennismakingsgesprek aan te vragen met NEXTHome (nieuwbouwhypotheekspecialist). Na afloop van het gesprek bij NEXTHome kunnen er twee uitkomsten zijn:

1. Ja met reservering
Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je neemt een resevrering op de woning van jouw keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor een resevrering zijn €3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat). Deze kosten kun je beschouwen als een aanbetaling. 

2. Ja met voorrang
Gloed Esse Zoom is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je geeft je op als Voorrangskandidaat. Je krijgt daarmee voorrang op inschrijvers tijdens de Start verkoop zonder voorrang.

Heb je vragen over Gloed of over het aankoopproces, dan kun je bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117/ capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222/ info@vdpanne.nl). Mogelijk staat je vraag bij veelgestelde vragen. 

Heb je vragen over het invullen van het formulier? Bel dan naar NEXTHome (0186-745772) en vraag naar Marco, Daniëlle, Miriam of Aletta. Je kunt ook mailen naar info@nexthome.eu.

 

onze
makelaars

Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
010 450 1177


Van der Panne Makelaardij
0180 33 2222


registreer je

registreren
Praal Essezoom Instagram Praal Essezoom Facebook

bekijk de Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen